Reunion 2010..

View previous topic View next topic Go down

Reunion 2010..

Post  MRI on 24/8/2010, 2:00 am

Puan2 dan en2..

Sila cadang masa (bln) dan lokasi serta budget untuk makan2...
avatar
MRI
Admin

Posts : 47
Join date : 23/08/2010
Age : 67
Location : estet Bera

View user profile http://5s-smkaa-1987.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Reunion 2010..

Post  suhanaMH on 24/8/2010, 11:54 am

salam,

aku cadangkan buat masa cuti sekolah.
majoriti kita anak2 dh sekolah kan.
boleh jalan2 smbil bawak family bounce
avatar
suhanaMH

Posts : 34
Join date : 24/08/2010
Location : Jalan Duta, KL

View user profile

Back to top Go down

...

Post  MRI on 24/8/2010, 12:07 pm

masa cuti itu antara syarat2 yg pentig...
memandangkan semua sudah berkelurga
(tolak saya)...cuma skarg mecari lokasi yg sesuai seperti
yg telah dinytaka dlm fb...
avatar
MRI
Admin

Posts : 47
Join date : 23/08/2010
Age : 67
Location : estet Bera

View user profile http://5s-smkaa-1987.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Reunion 2010..

Post  yusri_yusob on 24/8/2010, 1:38 pm

aku ikut je apa apa cadangan yg diberi...terpulang kepada pengerusi kita nak buat keputusan.
kalau perlukan apa apa bantuan aku sedia bantu. cee.wah...macam tulis karangan masa sekolah dulu dulu lak....hehehe.
bukan nya apa... dah lama x menulis cam ni....saje praktik.ahakkkss...
avatar
yusri_yusob

Posts : 27
Join date : 24/08/2010
Age : 47
Location : kuantan

View user profile

Back to top Go down

Re: Reunion 2010..

Post  suhanaMH on 25/8/2010, 9:55 am

aku rasa elok kita wat kat kuantan jek.
boleh laa buat lawatan kat smkaa hihihi
apa kata klu kita pegi satu tempat lepak2 makan2 antara kita jer...
utk pertama kali ni kita x payah bawak family dulu
sian gak pasangan kita x tau apa nk wat...mati kutu lak
kita lak takde laa nt kalut ngan anak, suami, isteri ...
maklum laa kita ni hah byk benda nk bual.

lepas ni klu ada rezeki kita plan pegi tioman ke...mendaki bukit ke...
time tu boleh laa angkut family kita skali
apa pendapat korang...
avatar
suhanaMH

Posts : 34
Join date : 24/08/2010
Location : Jalan Duta, KL

View user profile

Back to top Go down

Re: Reunion 2010..

Post  wansu hamzah on 25/8/2010, 11:06 am

Salam,
aku sokong pendapat ana..mula2 kita jumpa kita2 je dulu..pas tu baru bwk family..
tp yg dok jauh2 mcmana kalau jumpa kt kuantan..mesti plan betui2 waktu cuti tu.. : Very Happy

wansu hamzah

Posts : 27
Join date : 24/08/2010
Age : 47
Location : JKDM WPKL

View user profile

Back to top Go down

Re: Reunion 2010..

Post  MRI on 25/8/2010, 12:28 pm

sokong... cheers
avatar
MRI
Admin

Posts : 47
Join date : 23/08/2010
Age : 67
Location : estet Bera

View user profile http://5s-smkaa-1987.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Reunion 2010..

Post  suhanaMH on 25/8/2010, 12:52 pm

stakat kuantan tu xde laa jauh mana. lagi pn masing2 majoriti org sana dan
kita boleh amik kesempatan ni utk balik kg . klu kita buat tempat lain...masalah penginapan lak.
avatar
suhanaMH

Posts : 34
Join date : 24/08/2010
Location : Jalan Duta, KL

View user profile

Back to top Go down

Re: Reunion 2010..

Post  surayniabdullah on 29/8/2010, 3:59 pm

suhanaMH wrote:aku rasa elok kita wat kat kuantan jek.
boleh laa buat lawatan kat smkaa hihihi
apa kata klu kita pegi satu tempat lepak2 makan2 antara kita jer...
utk pertama kali ni kita x payah bawak family dulu
sian gak pasangan kita x tau apa nk wat...mati kutu lak
kita lak takde laa nt kalut ngan anak, suami, isteri ...
maklum laa kita ni hah byk benda nk bual.

lepas ni klu ada rezeki kita plan pegi tioman ke...mendaki bukit ke...
time tu boleh laa angkut family kita skali
apa pendapat korang...
Ana aku sokong pendapat ko. Kita jumpa kat kuantan antara kita2 jer. almaklumlah dah lama tak jumpa, banyak bende yg nak disembnangkn.
kalu bawa famili kita kena dok layan depa lak. cian depa dok terkulat2 tak tau nak wat aper nengokkan bini2 depa yg sibuk dok menyembang....
Rancang cuti sekolah yea...

surayniabdullah

Posts : 15
Join date : 24/08/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Reunion 2010..

Post  yusri_yusob on 2/9/2010, 5:22 pm

ni apa cerita ni...??
dah ada apa2 keputusan...??
raya dah dekat ni...
bila nak buat reunion??
kat mana??
belum lagi??

mmmm....lambat lagi la ni...
tak apa ...
pelan pelan..
slow slow..
scratch scratch scratch
avatar
yusri_yusob

Posts : 27
Join date : 24/08/2010
Age : 47
Location : kuantan

View user profile

Back to top Go down

Re: Reunion 2010..

Post  MRI on 2/9/2010, 6:52 pm

yusri_yusob wrote:ni apa cerita ni...??
dah ada apa2 keputusan...??
raya dah dekat ni...
bila nak buat reunion??
kat mana??
belum lagi??

mmmm....lambat lagi la ni...
tak apa ...
pelan pelan..
slow slow..
scratch scratch scratch


saya ada info baru...satu restoren seafood dekat2 alor akar..kepunyaan cikgu falahudin suami cigu fauziah cigu bio kita..sambil2 mkn bole jumpa cikgu kita..deat dha dg n sekolah...
.ok takk...
avatar
MRI
Admin

Posts : 47
Join date : 23/08/2010
Age : 67
Location : estet Bera

View user profile http://5s-smkaa-1987.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Reunion 2010..

Post  yusri_yusob on 2/9/2010, 7:23 pm

[quote="MRI"]
yusri_yusob wrote:


saya ada info baru...satu restoren seafood dekat2 alor akar..kepunyaan cikgu falahudin suami cigu fauziah cigu bio kita..sambil2 mkn bole jumpa cikgu kita..deat dha dg n sekolah...
.ok takk...

kalau kat alor akar dekat dengan jabatan ukur tu aku tau...
"restoran padi" klu x silap aku..
tp aku x tau lak cikgu falahudin suami cikgu fauziah cikgu bio kita yg punya..
aku slu gak gi makan kat situ..
ok..gak..
aku slu gi malam...
siang buka ke??
avatar
yusri_yusob

Posts : 27
Join date : 24/08/2010
Age : 47
Location : kuantan

View user profile

Back to top Go down

Re: Reunion 2010..

Post  MRI on 3/9/2010, 12:18 am

[quote="yusri_yusob"]
MRI wrote:
yusri_yusob wrote:


saya ada info baru...satu restoren seafood dekat2 alor akar..kepunyaan cikgu falahudin suami cigu fauziah cigu bio kita..sambil2 mkn bole jumpa cikgu kita..deat dha dg n sekolah...
.ok takk...

kalau kat alor akar dekat dengan jabatan ukur tu aku tau...
"restoran padi" klu x silap aku..
tp aku x tau lak cikgu falahudin suami cikgu fauziah cikgu bio kita yg punya..
aku slu gak gi makan kat situ..
ok..gak..
aku slu gi malam...
siang buka ke??

yus..bkan itu..bgn dia sama dgn maliki resturen..east cost seafod..yg katconner lot t...kwn saya ckp tulisan nya nak mcm tulisan cina...8hb ni dia org ajak gi mkn 930mlm....
avatar
MRI
Admin

Posts : 47
Join date : 23/08/2010
Age : 67
Location : estet Bera

View user profile http://5s-smkaa-1987.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Reunion 2010..

Post  yusri_yusob on 3/9/2010, 5:32 am

[quote="MRI"][quote="yusri_yusob"][quote="MRI"]
yusri_yusob wrote:



yus..bkan itu..bgn dia sama dgn maliki resturen..east cost seafod..yg katconner lot t...kwn saya ckp tulisan nya nak mcm tulisan cina...8hb ni dia org ajak gi mkn 930mlm....


oic...dekat restoran maliki..
jln alor akar luar...
nanti ada masa aku gi usha.. Laughing
avatar
yusri_yusob

Posts : 27
Join date : 24/08/2010
Age : 47
Location : kuantan

View user profile

Back to top Go down

Re: Reunion 2010..

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum